• Az Innováció szabadsága
  • Telefon: +36 (46)505-266 E-mail: info@innolibre.hu Cím: 3525 Miskolc, Dayka Gábor út 1-7. "A" épület Fsz. 6.
ARCULAT ÉS KAMPÁNY, MEGJELENÉS
KREATÍV NYOMTATOTT ANYAGOK
ARCULATI ELEMEK KIALAKÍTÁSA

Egy cég életében fontos szerepet játszik a felismerhetőség, ezért fontos az egyedi arculat kialakítása. A logónak, a színeknek, a szlogeneknek figyelemfelkeltőnek, egyedinek és könnyen megjegyezhetőnek kell lenniük és nem utolsó sorban képet kell adniuk a vállalatról, hiszen később ez alapján kerül beazonosításra a vállalat. A hangsúly az egységesítésen van: minden reklám és cégen belüli anyag színeiben, stílusában, megjelenésében ugyanaz az arculat tükröződjön. Ezáltal összeszedett egységes kép alakul ki a vállalatról az ügyfelek körében, ami minden esetben pozitív benyomást kelt.

REKLÁMKAMPÁNY SZERVEZÉS, KIVITELEZÉS

Marketing stratégiához illeszkedő egyedi reklámkampányok tervezésével, menedzselésével, teljes lebonyolításával segítjük ügyfeleinket. Komplex szolgáltatásunk: meghatározzuk a vállalkozás céljainak eléréséhez szükséges leghatékonyabb kampányt. Előkészítjük és lebonyolítjuk Ön helyett, médiavásárlást, kreatív anyagok tervezését, gyártását is vállaljuk és mérjük a kampány eredményeit.

MARKETING TERV, ARCULATI TERV KÉSZÍTÉSE

Marketing stratégia és marketing terv készítését vállaljuk, arculattervezéssel együtt, vagy a meglévő arculat felhasználásával, igény esetén modernizálásával. A marketing terv azért fontos vállalkozása számára, mert összefoglalja a vállalkozás konkrét célkitűzéseit, az arculati elemeket, meghatározza a célcsoportokat, az értékesítési csatornákat és a marketing stratégia konkrét lépéseit. Tanácsadóink Önnek is segítenek megtalálni a leghatékonyabb utat ügyfelei elérésére!

ISMERTETŐ FILMEK KÉSZÍTÉSE

Legyen szó image filmről, bemutató filmről, konkrét termék reklámjáról – mi elkészítjük azt. A filmnek számos felhasználási lehetősége van az online és offline marketingben: könnyen be tudjuk vele mutatni a vállalkozásunkat/projektjeinket. Interjúkkal színesíthető, felkerülhet a honlapra, videó megosztókra, e-mailbe beágyazva is elküldhető.

WEBFEJLESZTÉS, HONLAP KÉSZÍTÉS

Amelyik vállalkozás az interneten nem található meg, az nem létezik. Ha ez nem is maradéktalanul igaz, de az biztos, hogy ha nincs honlapunk egy fontos értékesítési csatornától fosztjuk meg cégünket. Sok esetben ugyanis a cég első kapcsolata az ügyfelével a honlap. Ezért nagyon meghatározó hogyan tudunk ezen a felületen bemutatkozni, mert „első találkozásként” meghatározó szerepe van az ügyfél vállalatról kialakított véleményében. Fontos, hogy az ügyfél egy letisztult, egységes arculati elemeket hordozó hasznos információkat közvetítő, mégis átlátható, kereshető honlappal találkozzon.

RENDEZVÉNYSZERVEZÉS

A kisebb, vállalaton belüli rendezvényektől, a projektrendezvényeken és alapkőletételeken át, egészen a sajtónyilvános nagy rendezvényekig vállaljuk a szervezést és lebonyolítást. A rendezvény marketing szempontból egy nagyon jó és közvetlen kommunikációs lehetőség, ahol azonnali visszacsatolás van. Ezért fontos hogy jól érezzék magukat a résztvevők, és jó élményként rögzüljön bennük. Ha érdekes programokkal körítjük az információátadást nagy valószínűséggel érdekes figyelemfelkeltő cikkek és bejegyzések születnek, ami fontos PR értékkel bír.

KREATÍV ARCULATI ELEMEK KIALAKÍTÁSA, GYÁRTÁSA

A kialakított arculati elemek felhasználásban is segítünk, a tervezéstől egészen a kivitelezésig, lehet az névjegykártya, szórólap, plakát, molinó, bármilyen nyomtatott és elektronikus megjelenésnek bármely formája.

KIADVÁNYOK, ISMERTETŐK KÉSZÍTÉSE

Vállaljuk kiadványok, (projekt) ismertetők készítését, a tervezéstől (design, szöveg) egészen a kivitelezésig gyártásig. Egy kiadvány, annak kinézete, a kivitelezés minősége, a bele kerülő szöveg, fontos és hasznos tájékoztató anyag a cégről/projektről. Minden esetben üzenetet közvetít, könnyen alkalmazható marketing anyag akár elektronikusan, akár nyomtatott módon készítjük el.

FOTÓ-KIADVÁNYOK, FOTÓDOKUMENTÁCIÓK ELKÉSZÍTÉSE

A jó minőségi fotók sokszorosan megérik a befektetést, mert nagyon sok helyen tudjuk felhasználni. Használhatjuk a honlapon, a kiadványokon, szórólapokon, de egy e-mailben, akár DM levélben is. A fotó bizalmat kelt, vizuális megmutatkozásra ad lehetőséget, felhívja a figyelmet, és ha kellő kreativitással készítjük megjegyzik és emlékeznek rá.