• Az Innováció szabadsága
  • Telefon: +36 (46)505-266 E-mail: info@innolibre.hu Cím: 3525 Miskolc, Dayka Gábor út 1-7. "A" épület Fsz. 6.
Innovatív szolgáltatások
APPLIKÁCIÓK OKOSTELEFONOKRA ÉS TABLETEKRE

Az új és korszerű technikai megoldások – az okostelefonok és tabletek – lassan életünk minden területén átveszik az irányítást, egyre népszerűbb és hatékonyabb marketing területet biztosítanak számunkra. Cégünk új alkalmazások létrehozásával – webshopok, településmarketing, turizmus, üzleti marketing területén tudja hozzásegíteni partnereit üzleti sikereihez. Az alkalmazások programozását külső partner-vállalkozásaink végzik, cégünk ezeknek a keret-programok specifikálásában, testre szabásában, arculati elemeinek és szerkezetének megtervezésében, tartalmi kialakításában és értékesítésében vállal szerepet.

AUGMENTED REALITY – BŐVÍTETT VALÓSÁG

Az okostelefonok ma már lehetővé teszik, hogy egy adott helyszínhez virtuális kiegészítő információkat csatolva élményszerű, látványos, mégis érthető módon további új és hasznos információkkal lássuk el a felhasználókat, jelentősen megkönnyítve az egyes szolgáltatások elérhetőségét is.

QR-KÓD

Az okostelefonok által leolvasható QR-kód számtalan üzleti és marketing szempontból fontos információ azonnali közlésére használható eszköz: alkalmas földrajzi koordináták, webcím, film, sms, névjegy és egyéb hasznos információ kódolására. Mindez számos kreatív megoldásra ad lehetőséget marketing és arculati tevékenységeink kiszélesítésére.