• Az Innováció szabadsága
  • Telefon: +36 (46)505-266 E-mail: info@innolibre.hu Cím: 3525 Miskolc, Dayka Gábor út 1-7. "A" épület Fsz. 6.
Kapcsolat
Segíthetünk?
Rólunk
Pár mondatban...

Az InnoLibre Informatikai Kommunikációs és Tanácsadó Iroda Kft. 2009 márciusában alakult Miskolcon. A vállalkozás célja, hogy a kreatív- és koncepcionális tervezés, valamint multimédia-, web- és alkalmazásfejlesztés területén profi megoldásokat nyújtson kis és középvállalkozásoknak, intézményeknek, önkormányzati szervezeteknek.

Az InnoLibre Kft. komplex szolgáltatást nyújt ügyfelei részére a kommunikációs megoldások és fejlesztések területén. Tevékenységi körébe tartozik a marketing- és pályázati kommunikáció, kreatív megoldások az arculattervezéstől egészen a kivitelezésig, weboldalak készítése, kiadványok szerkesztése, rendezvények szervezése és a különböző tartalom-fejlesztések, ami főként a digitális tanagyag fejlesztésére irányul.

Az elmúlt évek során az Új Magyarország Fejlesztési Terv (ÚMFT) és az Új Széchenyi Terv keretein belül megvalósult számos projektben a pályázók megbízásából a kötelező nyilvánosság elemeit valósítottuk meg jellemzően fővállalkozóként, egyes esetekben közreműködőként. Ügyfeleink között költségvetési intézmények, iskolák, önkormányzatok, egyesületek, nonprofit szervezetek, kis és közepes vállalkozások egyaránt megtalálhatóak.

InnoLibre Informatikai, Kommunikációs és Tanácsadó Iroda Kft.
3525 Miskolc, Dayka Gábor út 1-7. “A” épület Fsz. 6.
+36 (46)505-266,
+36 (46) 320-231
Térkép
Vegye fel velünk a kapcsolatot

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet